szerda, 21 február 2018

 

 

 

Kedves vásárlóink!

Webáruházunk új címre költözött!

Új címünk:

 

VEGAN FOOD MARKET

by BiOrganik

 

 

http://veganfoodmarket.hu

Kristalysó-peeling testradír

A kristálysó-peeling egy só-olaj keverék, ami ideális a méregtelenítéshez. A keverék otthon is elkészíthető.

Készítése:

50 gramm finom szemcsés himalájai kristálysót, 50 gramm makadámdió-olajat, 5 gramm levendula olajat keverjünk össze!

Ezzel a keverékkel dörzsöljük be egész testünket. A felkenés során többször keverjük fel a mixtúrát.

Majd tekerjünk magunk köré egy törülközőt és takarózzunk be. Legalább 30 percen keresztül hagyjuk a peelinget hatni. Egy idő után kellemes melegség tölti el szervezetünket, mivel a cellák elkezdenek dolgozni.

Végezetül öblítsük le bőrünket langyos vízzel és itassuk szárazra. Egyszer egy héten, vagy szükség esetén többször is elvégezhető.

 

Alkalmazása:

Stresszoldás

Regeneráció

Bőrproblémák kezelése

Narancsbőr kezelése

Pikkelysömör kezelése

Méregtelenítés

Salaktalanítás

Ránctalanítás

Dr. Jakab Tibor belgyógyász szakorvos, természetgyógyász véleményét kérdeztük...


- Hippokratész azt írta, hogy a „halál a belekben lakozik”. Első olvasatra meglepő nézet, mert az ember inkább azt gondolná, hogy a szív, a tüdő, vagy éppen az agy betegségei sokkalta veszedelmesebbek, mint a bélműködés zavarai.

 

A máig nagy tiszteletnek örvendő görög orvos azonban mégis elsősorban a belek egészségének fontosságát hangsúlyozta! Gondoljuk át alaposan ezt a véleményt, és rájövünk arra, hogy komoly igazságtartalma lehet. Ha az ember bélműködése ugyanis nem megfelelő, a tápanyagok, vitaminok, nyomelemek nem szívódnak fel, nem kerülnek a szervezetbe, különféle hiányállapotokat okozva.

 

A táplálék a felszívódás lehetőségének hiányában a belekben pangva egyszerűen elrohad, kedvező feltételeket szolgálva a kóros gombák, baktériumok elszaporodásához. Mindezeknek hiánytünetek, kisebb-nagyobb pangások, enyhébb mérgezettségi állapotok, hasi feszülések és görcsök, következményes keringési zavarok, székletzavarok, lesznek a következményei...